Blog

 • Video - Sådan planter man hvidløg

  Video - Sådan planter man hvidløg

  Det er ikke fordi, det er så svært at dyrke hvidløg, men der er alligevel et par ting, som jeg godt vil vise jer, som er væsentlige for at få et godt resultat. Se med i videoen her, hvor dybt hvidløgene skal plantes og med hvilken afstand.

  Læs mere
 • Naturvin

  Naturvin
  Vi har de seneste år taget naturvine ind i vores sortiment. Og så tænker du måske naturvin, hvad er det egentlig ? Vinene er lavet ud fra et regelsæt, der definerer fremstillingsprocessen, som går ud på at gæringen af vinen skal ske spontant ud fra de gærstammer, som naturligt findes på drueskallerne, og at der ikke må bruges sulfitter ( et svovl holdigt stof ) til at stoppe gæringen eller konservere vinen med. 
  Læs mere
 • Snithvidløg

  Snithvidløg
  Tiden for forårsplantning af almindelige hvidløg er ovre, man får simpelthen for lidt ud af at plante nu. Vent hellere til efteråret, hvor vi igen får de gode sorter til dyrkning her i Danmark. MEN det er stadig tid til SNITHVIDLØG.
  Læs mere
 • Hvidløgssuppe opskrift

  Hvidløgssuppe opskrift
  Suppen smager mindst lige så godt dagen efter. Bliv ikke forskrækket over hvidløgsmængden, suppen har en fin krydret og afrundet smag og faktisk er det vores børns favoritsuppe. Vil man lave en mere mættende suppe, smager det pragtfuldt hvis man blender 1 kop kogte hvide bønner eller kogte kikærter med suppen.
  Læs mere
 • Efterårsferie = tid for at plante hvidløg

  Efterårsferie = tid for at plante hvidløg

  Efterårsferie hos os har altid været en travl tid. Det er nemlig der vi som oftest planter hvidløg. Før plantning opstår der som regel en del spørgsmål - hvilken sort skal jeg vælge ? hvornår er det optimale tidspunkt for plantning ? Kan jeg ikke bare bruge spisehvidløg som sættehvidløg ? hvad skal jeg gøde hvidløgene med ?

  Læs mere
 • Pasta med hvidløg, chili og rejer - opskrift

  Pasta med hvidløg, chili og rejer - opskrift
  Mens pastaen koges, varmes olivenolien op i en tykbundet pande. Hvidløg i skiver og finthakket chili vendes i olien, de skal ta varme uden at brune, herefter vendes rejerne i og steger med et par minutter med fuld knald på varmen. Der smages til med salt og friskkværnet peber og hakket persille tilsættes.
  Læs mere